Homologacions del Grup de Rescat amb gossos de Creu Roja

El dissabte 29 de setembre de 2012, els membres del grup de rescat amb gossos de Creu Roja van pujar al Port del Compte per dur a terme les homologacions.els tres pins, grup de rescat amb gossos de creu roja

A les 8:00h del matí la Ossa, la Pepa i el Sito es van presentar a Homologació amb els seus respectius guies, el Ruben Galindo i la Lyuda Pavlova, la Mònica Bruch, i l’Enric Bruch. Seguidament el Drac, el Panxo i la Keka es van presentar a Nivell 1 amb els respectius guies, el Roger Molist, el Marc Orriols i la Cristina Muncunill, i el Xavier Bruch. Els que van aprovar van ser el Drac i el Sito.

Un cop finalitzats els exàmens, es va fer un simulacre on hi van participar els gossos més joves del grup, el qual va tenir molt bons resultats.

Després de dinar no es va poder seguir amb els simulacres previstos degut a les pluges, així que es va comentar com havia anat el dia, des de les homologacions fins al simulacre.

El diumenge 30 de setembre de 2012, els membres del grup van dur a terme la repesca dels gossos que havien suspès. La Ossa i la Pepa es van presentar a Homologació altra vegada, i el Panxo i la Keka a Nivell 1. D’aquests va aprovar la Keka. A tots els que no van poder superar les proves els animem a seguir entrenant que ben segur aconseguiran l’objectiu.

Quan es van acabar les repesques, es va dur a terme un altre simulacre, però aquesta vegada hi participaven els gossos més veterans del grup. Aquest també va tenir un resultat i un plantejament molt interessants.

Share

One Response to “Homologacions del Grup de Rescat amb gossos de Creu Roja”

  • Meritxell says:

    hola, sóc una alumna de 2n de BAT, estic fent un treball de recerca sobre els gossos de treball, sobretot amb l’olfacte dels gossos de rescat! m’agradaria molt contactar amb vosaltres i que em diguessiu un dia per vindre a veure com entreneu els gossos, fer fotos y fer alguna entrevista!

    moltes gràcies!

Leave a Reply