Homologacions dels gossos de recerca i rastreig de l’ERIE (Equip de Resposta Immediata en Emergències de Creu Roja Catalunya) els dies 20 i 21 de Setembre del 2014.

grup de rescat

S’acosta el Setembre, mes que solem fer les proves d’homologació,  les proves per valorar si els gossos i els seus guies, estan preparats o no per dur a terme la tasca tan difícil i complexa de la recerca per rastre (olor de referència) de persones desaparegudes en grans àrees, tots i posen moltes ganes i il·lusió i espero que tan els que es presenten per primera vegada, els que no van superar les anteriors o els que ja es presenten a Nivells, superin les proves i que si no es així (ja que es molt difícil) que sapigueu que valoro molt  l’esforç i dedicació que hi poseu, i de ven segur en les pròximes ho aconseguiran.

També farem diferents simulacres on hi participaran gossos homologats i gossos que encara no n’estan, per poder valorar quin nivell tenen, tant els guies com el propis gossos.

Tots esteu convidats, tant si sou del grup com si no. Si que és necessari que feu la reserva el més aviat possible, per a que no us quedeu sense plaça, ens allotjarem al hotel  (www.hotelgolfnatura.com/ )és petitet i podria quedar ple. Les reserves les heu de fer ayolyyas@hotmail.com

Ànims!, ja sabeu que podeu venir amb familiars i amics.

Us espero a tots!!.

Enric Bruch Rabat

Responsable de l’ERIE

Equip de Resposta Immediata en Emergències

RECERCA I RASTREIG AMB GOSSOS

 

Share

Leave a Reply