L’ERIE de gossos de la Creu Roja participa en un calendari solidari de la Fundació AMPANS

L’ERIE de gossos de la Creu Roja participa en un calendari solidari de la Fundació AMPANS.  El calendari mostra imatges d’alumnes d’una escola d’educació especial que interactuen amb els diversos cossos operatius d’emergències.

L’objectiu de la venda dels calendaris és recaptar fons per a la Fundació AMPANS. La Creu Roja col·labora en el calendari solidari 2012 de la Fundació Ampans, una entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. El calendari està format per dotze imatges en les quals apareixen nens i nenes de l’escola d’educació especial Jeroni Moragas de la Fundació AMPANS interactuant amb membres dels diferents grups operatius que actuen quan hi ha una emergència.

En el cas de la Creu Roja, és l’equip de l’Equip de Resposta Immediata  en Emergències (ERIE) de gossos qui apareix en una de les fotos del calendari.  El calendari l’ha impulsat la Fundació AMPANS conjuntament amb l’associació de policies IPA Bages i ha mobilitzat un total de 300 persones entre els diversos grups operatius. A part de la Creu Roja, apareixen també en el calendari altres cossos com ara els Mossos d’Esquadra, els Bombers, el SEM o els Agents Rurals. Els diners que s’aconsegueixin amb la venda dels calendaris es destinaran a la Fundació AMPANS.

El calendari s’ha presentat públicament el dijous 1 de desembre en un acte lúdic a la Sala Silenci de Manresa. Durant l’acte s’ha aprofitat per nomenar com “Amic d’AMPANS” a diverses entitats, entre elles la Creu Roja. Per part de l’entitat humanitària assistirà a l’acte Enric Bruch, responsable de l’ERIE de gossos. També han estat presents en aquest acte el conseller d’Interior, Felip Puig, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, el director general de la Policia, Manel Prat i el president de la Fundació AMPANS, Domènec Casasayas.

El calendari solidari es distribuirà el dissabte 3 de desembre, al preu de 5 euros, amb el diari Regió 7. Durant els següents dies també es podrà aconseguir a les llibreries i quioscos de Manresa o bé encarregant-lo directament a la Fundació AMPANS.

Share

Leave a Reply