Properes homologacions dels gossos del grup de rescat de la Creu Roja (dies 29 i 30 de setembre)

enric bruchA els tres pins ja estem preparant les pròximes homologacions per als gossos del grup de rescat de l’ERIE (Equip de Resposta Immediata en Emergències).

Els propers dies 29 i 30 de setembre, els gossos del grup de rescat estaràn preparats per passar un gran cap de setmana. Alguns passant les proves d’Homologació, altres les d’Especialista en Nivell 1, i per últim alguns s’examinaràn com a Especialista en Nivell 2. Aquesta vegada no tenim cap gos que s’examini com a Especialista de Nivell 3.

Però no s’acaba tot aquí, els gossos més jovenets del grup, que encara no han assolit l’experiència necessaria per homologar-se, podràn presentar-se a un simulacre, és a dir, simularem un rescat real on un membre del grup serà l’organitzador. Aquest haurà d’organitzar l’ordre de sortida dels gossos, haurà de saber distribuir les olors de les víctimes entre els guies dels gossos correctament, etc.

Amb tot això, els gossos més joves del grup, aprendràn a espavilar-se de diverses maneres. Si no tenen rastre, hauràn de buscar la manera de trobar-lo, quan tinguin el rastre, hauràn d’aprendre a seguir-lo correctament, etc.

Un gran cap de setmana al costat dels nostres gossos i dels nostres amics per passar-nos-ho genial. Si teniu ganes de venir, aviseu-nos el més aviat possible, ja que les places de l’hotel són limitades. Animeu-vos a venir, és igual que no sigueu del grup, com més serem, millor ens ho passarem.

Share

One Response to “Properes homologacions dels gossos del grup de rescat de la Creu Roja (dies 29 i 30 de setembre)”

  • enojado says:

    In fact no matter if someone doesn’t know after that its up to
    other users that they will help, so here it takes place.

Leave a Reply