Properes homologacions dels gossos del grup de rescat de la Creu Roja (dies 22 i 23 d’octubre de 2011)

A Els tres pins ja estem preparant les properes homologacions dels gossos del grup de rescat de la Creu Roja ( ERIE, Equip de Resposta Immediata en Emergències).

Aquest any es presenten diferents gossos a les proves, alguns d’ells per primera vegada, altres ja tenen experiència i intentaran superar els diferents nivells de gos especialista. Tots ells porten moltes hores d’entrament per a poder assolir un dia la seva gran il·lusió, superar les proves de gos de rescat. També farem diferents simulacres on participaran gossos homologats i gossos que encara no ho estan, per poder valorar quin nivell tenen, tant el guia com el gos.

Tots esteu convidats, tant si sou del grup com si no. El que sí és necessari és que feu la reserva el més aviat possible per tal de no quedar-vos sense plaça (l’hotel www.hotelgolfnatura.com/ és petitet i podria quedar ple). Les reserves les heu de fer dirigint-vos a Albert  Pujol  albertpu7@hotmail.com o Josep Garriga josgar_gar@hotmail.com (es requerirà una petita paga i senyal).

Ànims!, ja sabeu que podeu venir amb familiars, amics, amigues,  etc.

Us esperem a tots!!

Share

Leave a Reply